Universal Audio UAFX

Universal Audio utökar UAFX-serien med tre helt nya gitarrpedaler byggda på samma prisbelönta UAFX dual-engine processing som tidigare och ger dig de mest autentiska effekterna på marknaden.

 

Del-Verb Universal Audio tagit det bästa från Golden Reverberator och Starlight Echo Station och kombinerat dessa i en pedal som fått namnet Del-Verb. Från det rör-drivna fjäderreverbet i Fender Deluxe till EMT 140 Plate och Lexicon 224 Hall till det varma delay soundet från 70-talet i Maestro EP-III, Electro-Harmonix Memory Man till UA´s moderna Precision Delay.

Galaxy74 Baserat på Rolands Space Echo från 70-talet som är ett ikonsikt delay och fjäderreverb med ett karaktäristiskt sound. Kombinera de olika bandhuvudena för sköna rytmiska delaystudsar. Du kan även enkelt styra den berömda självocillerande effekten på och av.
Galaxy74 är den mest autentiska emuleringen av den klassiska analoga japanska ambience-enheten från mitten av 70-talet.

Max Vad skulle du säga om att UAFX Max kommer med en UA 610 rör-preamp med EQ, två 1176 och två LA-2A kompressorer samt två MXR Dyna Comp? Med Max får du tillgång till att kombinera, stacka och använda dessa klassiska kompressorer precis som du vill. Från det tjocka ”fuzz soundet” som Jimmy Page hade på Led Zeppelin IV, eller ett rent komprimerat funksound till det superkomprimerade stackade West Coast bas-soundet.

Varumärken